Het Jubileum 100 jaar 'Onze School' gepland voor 3 mei 2020 wordt verplaatst


Het gebouw van de voormalige St.Josephschool te Maarheeze is honderd jaar oud.

Op zondagmiddag 3 mei 2020 wordt het jubileum gevierd. Er is een reünie, het ontmoeten van oud-leerlingen en leerkrachten, een tentoonstelling met vooral veel klassenfoto’s vanaf 1926.

En een opendag waarop de huidige gebruikers en huurders open hun deuren en hun activiteiten presenteren. Iedereen is van harte welkom op deze feestelijke dag.

In het kader van het 100-jarig jubileum van de Josephschool zal de eerste Maarheezer ‘glossy’ verschijnen. In dit gevarieerde en goed geïllustreerde magazine ‘Onze school’ komt de geschiedenis van de Josephschool in de loop der jaren aan bod. Dit gebeurt door middel van interessante verhalen van en over leerlingen, onderwijzers, directeuren en verdere betrokkenen bij de school. Talloze nieuw gemaakte maar ook historische beelden verluchten deze bijdragen. Daarnaast worden ook de huidige gebruikers van Onze school voorgesteld. Het magazine verschijnt eenmalig en in een beperkte oplage.

Jubileum 100 jaar Onze School gaat NIET door op 3 mei. Een nieuwe datum wordt tijdig bekend gemaakt op de website en in de media